Op zoek naar een (tijdelijke) salarisadministrateur of een salarisadministrateur voor langere periode?

Salarisjobs is uw partner voor de (tijdelijke) personele vraagstukken van uw salaris administratie. Salarisjobs zoekt voor u een tijdelijke salarisadministrateur die bij uw wensen aansluit.

Door onze jarenlange ervaring met alle facetten van de loonadministratie kunnen wij uw wensen vertalen in specifieke vaardigheden en kennis die verder gaan dan de doorsnee eisen van een functieprofiel. De moderne salarisadministrateur moet naast een gedegen opleiding ook beschikken over de juiste communicatieve en sociale vaardigheden. De invulling van salarisadministratieve vacatures is maatwerk en geen standaard oplossing! 

Onze tijdelijke salarisadministrateurs hebben de laatste jaren bij zeer uiteenlopende bedrijven gewerkt, dit betekent dat we vrijwel voor elke branche, CAO, locatie een professionele salarisadministrateur met ervaring op betreffend gebied kunnen leveren!

De moderne salarisadministrateur moet naast een gedegen opleiding ook beschikken over de juiste communicatieve en sociale vaardigheden. Wij beschikken over kandidaten voor alle soorten loonadministratie (s), van junior salarisadministratie tot payroll manager.

Nieuwsbrief?

Volg ons