Met spoed op zoek naar een salarisadministrateur?

Doel van onze bemiddeling is om een salarisadministrateur te leveren die de vacature op uw salarisadministratie tijdelijk of vast kan invullen.

Salarisjobs inventariseert welke salarisadministratieve kennis u nodig heeft, maar kijkt ook welke deskundigheid u kunt gebruiken op het vlak van financiële administratie, pensioenen of andere arbeidsvoorwaarden. Naast deze kennis zoeken wij ook naar de persoon die past binnen uw organisatie en die de juiste communicatieve vaardigheden bezit. Zo kunnen wij ervoor zorgen dat u de kandidaat krijgt die past bij uw bedrijf.

Een salarisadministrateur met minder spoed?Als we het juiste profiel van uw nieuwe medewerker hebben bepaald, zoeken we eerst in ons eigen bestand. Als u met minder spoed een salarisadministrateur nodig heeft, kunnen we als het wenselijk is ook starten met wervingsacties. Daarvoor schakelen we ons uitgebreide netwerk in.

Bij de selectie maken we gebruik van het profiel dat we naar aanleiding van uw wensen hebben gemaakt. Wij selecteren de juiste kandidaat op basis van het CV en een persoonlijk gesprek met de kandidaat. Indien nodig gebruiken we ook andere selectiemethoden zoals de praktijkproef. Tenslotte voeren wij altijd een referentieonderzoek uit.

Nieuwsbrief?

Volg ons