Workshop werken met de werkkostenregeling

Spreker: BDO
Locatie: Breda
Datum: 3 april 2012
Tijdstip: 16.00uur

Workshop  “werken met de werkkostenregeling”

De tijd begint te dringen! Nog maar 1,5 jaar en dan moet iedereen de werkkostenregeling toepassen. Uit ervaring blijkt dat de voorbereidingen en implementatie hiervan een grote impact kunnen hebben. Nu aan de slag gaan met de werkkostenregeling is dan ook ons advies.

Tijdens deze workshop komt “alles” aan bod zoals de werkkostenregeling er anno 2012 uitziet. In de afgelopen jaren is er namelijk nogal wat gesleuteld aan de werkkostenregeling!

Er wordt daarnaast uitgebreid aandacht besteed aan het pad dat doorlopen dient te worden. Welke acties moeten worden ondernomen en door wie en wanneer?

In de workshop ziet men ook hoe de gevolgen van de werkkostenregeling in beeld gebracht kunnen worden met behulp van een vragenlijst en rekenmodule.

Na afloop ontvang je een uitgebreide documentatiemap en Cd-rom met informatie en rekentool m.b.t. de werkkostenregeling.

Er bestaat ook de mogelijkheid om tijdens de workshop vragen rondom de werkkostenregeling te stellen welke momenteel spelen binnen de eigen organisatie.

Deze interessante workshop wordt voor Salarisjobs gegeven door medewerkers van
BDO Adviesgroep Loon & Premieheffing; welke zich hebben gespecialiseerd in de werkkostenregeling.

De workshops worden gegeven op donderdag 29 maart a.s. in Rotterdam en op dinsdag 3 april a.s. in Breda van 16.00 uur tot 20.00 uur. Voor een hapje en drankje wordt gezorgd.

Voor klanten en relaties van Salarisjobs zijn er geen kosten voor deelname. Voor andere geïnteresseerden bedragen de kosten voor deelname inclusief naslagwerk, hapje en drankje € 100,00.

Bij deelname en registratie bij het NIRPA ontvang je 53 PE punten.

Mocht je interesse hebben in deze workshop vul dan vóór 21 maart a.s., via onze WEBSITE het contactformulier in en vermeld in welke stad je deze workshop wilt volgen (Breda of Rotterdam), of stuur een e-mail naar contact@salarisjobs.nl.