Actualiteiten rondom arbeidsrecht, sociale verzekeringen en loonheffingen

Spreker: Monique van de Graaf en Jo Weerts
Locatie: Rotterdam
Datum: dinsdag 22 september 2015
Tijdstip: 17.00 – 19.15 uur
In het kader van ‘kennis van zaken en inzicht in veranderingen’ organiseert Salarisjobs regelmatig studiebijeenkomsten met als doel bestaande kennis op te frissen en up-to-date te blijven met alle ontwikkelingen op salaris- en personeelsgebied. Tijdens deze bijeenkomsten worden niet alleen actuele zaken toegelicht, maar krijgt u tevens gelegenheid tot het stellen van vragen. Toegang tot de bijeenkomsten is voor relaties zoals altijd gratis en voor niet relaties € 75,00. Salarisjobs zorgt voor hapje en drankje. Het aantal deelnemers is gemaximeerd zodat er voldoende ruimte blijft voor interactie.

Jo Weerts en Monique van de Graaf, zijn beiden specialisten en veel gevraagde sprekers op het terrein van de sociale zekerheid en het arbeidsrecht.  Zij kunnen ingewikkelde stoffige materie op een luchtige leuke manier overdragen, zodat u volledig op de hoogte bent en de wijzigingen ook begrijpt en weet welke acties er genomen dienen te worden. Niet voor niets hebben wij een datum genomen welke net na Prinsjesdag ligt, zodat ook de laatste ontwikkelingen en/of wijzigingen kunnen worden meegenomen en besproken.

Zaken zoals wijzigingen rondom VAR, Auto van de zaak, transitievergoeding, payrolling, wet WWZ, wet flexibelwerken, doorwerken na de AOW leeftijd, Participatiewet, WW/AOW/ZW/WGA, WKR komen natuurlijk aan de orde.

Voor een hapje en drankje wordt gezorgd. De exacte locatie, alsmede een korte agenda volgen uiterlijk een week tevoren. Om voldoende interactie te houden, is er een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, dus wees er snel bij!

De bijeenkomsten worden officieel gewaardeerd door het NIRPA (Nederlands Instituut Register Payroll Accounting). Dit betekent dat bij daadwerkelijke deelname PE-punten toegewezen worden. Op de site van het NIRPA (www.nirpa.nl) kunt u hier meer over lezen. Mocht u interesse hebben in deze bijeenkomst, dan kunt u zich hiervoor aanmelden door een e-mail te sturen naar kenniscentrum@salarisjobs.nl.

Graag tot ziens!

Nieuwsbrief?

Volg ons