Actualiteiten rondom de salarisadministratie met spreker Jo Weerts

Spreker: Jo Weerts
Locatie: Rotterdam, Hotel Wings
Datum: 25 september 2017
Tijdstip: 17:00 - 19:00 uur
Op maandag 25 september 2017 zal Jo Weerts ons weer volledig bijpraten over de actualiteiten op het gebied van  salarisadministratie.
Jo Weerts is specialist en een veel gevraagde spreker op het gebied van de sociale zekerheid en het arbeidsrecht. 
Hij kan ingewikkelde en stoffige materie op een luchtige leuke manier overdragen, zodat u volledig op de hoogte bent en de wijzigingen ook begrijpt en weet welke acties er genomen dienen te worden. Om die reden hebben wij een datum gekozen die net na Prinsjesdag ligt, zodat ook de laatste ontwikkelingen en/of wijzigingen kunnen worden meegenomen en besproken.  
Ook zullen onderwerpen als Europese privacywetgeving (AVG), Wijziging Arbo wetgeving en Wet tegemoetkomingen loondomein (WtL) tijdens deze bijeenkomst aan bod komen.

Om voldoende interactie te houden, is er een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, dus wees er snel bij! De bijeenkomsten worden officieel gewaardeerd door het NIRPA (Nederlands Instituut Register Payroll Accounting). Dit betekent dat bij daadwerkelijke deelname PE-punten toegewezen worden. Op de site van het NIRPA (www.nirpa.nl) kunt u hier meer over lezen.

Mocht u interesse hebben in deze bijeenkomst, dan kunt u zich hiervoor aanmelden (voor 18 september 2017) door een e-mail te sturen naar kenniscentrum@salarisjobs.nl.
 

Nieuwsbrief?

Volg ons