Salarisadministratie actualiteiten 2013

Op dinsdag 2 oktober zullen zeer gerenommeerde sprekers ons alles vertellen wat er ons te wachten staat in 2013 op salarisadministratief gebied.Op dinsdag 2 oktober zullen zeer gerenommeerde sprekers ons alles vertellen wat er ons te wachten staat in 2013 op salarisadministratief gebied. We hebben een spreker uitgenodigd welke ons verteld wat de wijzigingen zijn in 2013 op het gebied van sociale zekerheid, een spreker welke de laatste stand van zaken verteld op het gebied van loonheffingen, natuurlijk ook eens preker welke alles weet van de werkkostenregeling en ten slotte een specialist op het gebied van arbeidsrecht welke ons nuttige informatie verschaft.

Dit is een dag welke je niet mag en kan missen als je te maken hebt met salarisadministratie. Deze bijeenkomst is bedoeld voor managers op het gebied van payroll en HR, hoofden salarisadministrateur en senior payroll consultants.

Voor een hapje en drankje wordt uiteraard gezorgd. De exacte locatie in Rotterdam, alsmede een korte agenda volgen uiterlijk een week tevoren. Om voldoende interactie te houden, is er een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, dus wees er snel bij!

De kosten voor de deze dag bedraagt € 75,00 per persoon, een tweede persoon van de organisatie betaalt maar € 50,00.
Bij deelname en registratie bij het NIRPA ontvang je 30 PE punten.

Mocht je interesse hebben in deze workshop geef je dan vóór 6 september a.s. op, dan kun je je hiervoor aanmelden via contact@salarisjobs.nl of neem contact met ons op via 010 - 217 5630.