Workshop Leugendetectie

Spreker: LeugenAcademie
Locatie: Rotterdam
Datum: dinsdag 28 mei 2013
Tijdstip: 16:00 - 18:30 uur
 Wij zijn verheugd om je te mogen verwelkomen bij de door ons georganiseerde workshop van de Leugenacademie om leugens te leren herkennen. Een zeer inspirerende workshop  Leugens zijn tegenwoordig niet meer weg te denken. Iedereen doet mee aan de verspreiding van leugens. In de workshop leer je meer over waarheidsvinding en het detecteren van leugens.

Hoe herken je op tijd of je gesprekspartner die zich als betrouwbare sollicitant voordoet wel eerlijk is? Hoe kun je het beste een sollicitatiebrief lezen? Wat kun je waarnemen in het gezicht van je gesprekspartner? Het menselijk brein herkent wanneer iemand liegt, blijkt uit nieuw wetenschappelijk onderzoek. Dat kan een aanzet zijn voor betrouwbare leugendetectie. Een onderwerp waar wij achter staan aangezien Salarisjobs eerlijkheid hoog in het vaandel heeft staan.

Een antwoord op deze vragen krijgt u tijdens de workshop Leugendetectie van Salarisjobs.

Dit is een dag welke u niet mag en kan missen als u te maken heeft met sollicitanten en medewerkers. Deze bijeenkomst is bedoeld voor directeuren, managers (en teamleiders) op het gebied van HR.

Om voldoende interactie te houden, is er een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, dus wees er snel bij!

De kosten voor deze middag zijn gratis voor vaste relaties van Salarisjobs en € 250,00 voor niet relaties.

Mocht u interesse hebben om deze bijeenkomst bij te wonen, dan kunt u zich hiervoor aanmelden vóór
30 april a.s. via contact@salarisjobs.nl . Maar let op vol is vol en op basis van datum van inschrijving stellen we de deelnemerslijst op.

Graag tot ziens op 28 mei a.s.!