Evenementen

Dankzij onze ervaring zijn wij op veel evenementen aanwezig

22 en 23 september Vakbeurs voor jong ondernemerschap WTC Rotterdam

VJO 2010, de vakbeurs voor jong ondernemerschap, is hèt platform voor waardevolle contacten. Salarisjobs is beide dagen met haar stand te vinden op de beursvloer, alwaar je van harte welkom bent!

Donderdag 30 september Het Nieuwe werken Breda

Salarisjobs zal tezamen met Optima Beheer en Syson automatisering een seminair organiseren met als thema "het nieuwe werken"

Donderdag 7 oktober Business op het Water Rotterdam

Partyschip De Marlina, afgemeerd aan de Maasboulevard te Rotterdam

Donderdag 25 november a.s. jaarcongres salarisadministratie Utrecht

Ook dit jaar zijn we weer met een beursstand aanwezig op het jaarcongres salarisadministratie georganiseerd door Kluwer op donderdag 25 november in het Beatrixtheater te Utrecht.

Maandag 29 november a.s. Nirpa jaarcongres Utrecht

Als een van de sponsoren kunnen wij natuurlijk niet ontbreken op het Nirpa congres 2010 op maandag 29 november te utrecht (jaarbeurs).

Vragen over de werkkostenregeling? Meld u aan voor een voorlichting

Op 1 januari van dit jaar is de werkkostenregeling (WKR) ingevoerd. Hebt u als werkgever ervoor gekozen om in 2011 gebruik te maken van de WKR en hebt u daarover vragen? Of wilt u weten of het voor u interessant is om in 2012 over te stappen op de WKR? Ga dan naar de WKR-voorlichtingsbijeenkomst georganiseerd door de belastingdienst.

Op de voorlichtingsbijeenkomst krijgt u actuele informatie over de toepassing van de WKR. Ook kunt u vragen uit uw eigen praktijk stellen aan specialisten van de Belastingdienst. Deelname aan de bijeenkomsten is gratis.

Salarisjobs 10 jaar

2016 begint goed voor Salarisjobs. Wij behalen dan een mijlpaal en vieren op maandag 4 januari ons 10-jarig bestaan.

Nieuwsbrief?

Volg ons