Check de WKR

Op 1 januari 2015 is de werkkostenregeling verplicht geworden. Dat betekent dat er dit jaar andere regels zijn gaan gelden voor vergoedingen en verstrekkingen aan personeel. Eenvoudiger is het niet geworden. Hebt u het allemaal kunnen volgen? Blijft u binnen de ‘vrije ruimte’ of moet u begin volgend jaar toch bijbetalen? Of hebt u juist nog vrije ruimte over in 2015 zodat u en uw werknemers nog een financieel voordeel kunnen behalen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het belastingvrij maken van de bonussen aan het eind van het jaar, of door deze juist te verschuiven naar 2016.
Uitgebreide informatie hierover is te vinden op de site van de belastingdienst: http://www.belastingdienst.nl/wps/wcm/connect/bldcontentnl/belastingdienst/zakelijk/personeel_en_loon/werkkostenregeling_wat_u_moet_weten_voor_1januari2015/

In januari 2016 (aangifte december 2015) moet u het eventuele bedrag in de aangifte loonheffingen opnemen onder eindheffingen. Verzorgen wij de aangifte loonheffingen, dan ontvangen we deze gegevens graag tijdig! 

Nieuwsbrief?

Volg ons