Donderdag 25 november a.s. jaarcongres salarisadministratie Utrecht

Ook dit jaar zijn we weer met een beursstand aanwezig op het jaarcongres salarisadministratie georganiseerd door Kluwer op donderdag 25 november in het Beatrixtheater te Utrecht.Programma

Ontvangst en opening door dagvoorzitter Inge Diepman

Terugblik op Miljoenennota 2010 en 2011 en de betekenis voor de salarisadministrateur

Door Leo Stevens

Sociale en private verzekeringen, gaat dit wel samen?

De overheid gunt de markt steeds meer, de private verzekeraars springen hier gretig op in. Met name rond de inkomensverzekeringen is er een breed aanbod, waar u als salarisadministrateur mee te maken heeft. Er is nog steeds sociale zekerheid, maar er zijn ook de private verzekeringen. De samenhang en complicaties hiertussen worden tijdens deze lezing behandeld.

Door Janthony Wielink

Pauze en bezoek informatiemarkt -> loop ook even langs bij de stand van Salarisjobs!

Flexibel werken: voorbereid op de toekomst

Technologische ontwikkelingen, arbeidsrechtelijke beperkingen schommelingen in de afzetmogelijkheden en schaarste zijn enkele van de vele factoren die het lastig maken om de personele bezetting constant afgestemd te houden op die steeds veranderende omgeving. Het bewust kiezen voor flexibele arbeid is in een moderne organisatie een zeer belangrijke HR-tool geworden. De 'flexibele' in tegenwoordig een hot item. In deze lezing wordt u in de tijd meegenomen en wordt er een doorkijk gegeven richting toekomstige ontwikkelingen voor wat betreft vaste en flexibele contracten

Door Ank Vlak-Verheyen

Zijn er nog vragen?
Vragenronde en de sprekers geven antwoord op de vragen die u en uw collega vakgenoten hebben ingeleverd.

Onder leiding van dagvoorzitter Inge Diepman

Lunch en bezoek informatiemarkt -> de stand van Salarisjobs al ontdekt en bezocht?!

Spin in het web: de kracht van verbinding

Werkkostenregeling in theorie
De werkkostenregeling vormt een kans en een bedreiging. Een bedreiging voor wie niet wil veranderen, een kans voor wie de arbeidsvoorwaarden up to date wil houden en voorbereid wil zijn op de toekomst. Zorg dat u weloverwogen een keuze maakt.

Door Peter Hoogstraten

Pauze en bezoek informatiemarkt -> driemaal is scheepsrecht: maak een babbeltje met de medewerkers van Salarisjobs!

Werkkostenregeling in de praktijk
Wat betekent de werkkostenregeling in de praktijk? Verandert uw werk ingrijpend? Hoe vergaart de salarisadministratie alle informatie? En wat betekent de werkkostenregeling financieel en arbeidsvoorwaardelijk voor uw organisatie? In deze sessie wordt ingegaan op alle praktische gevolgen die aan de werkkostenregeling verbonden (kunnen) zijn.

Door Dik van Leeuwerden

Zijn er nog vragen?
De sprekers geven antwoord op de vragen die u en uw collega vakgenoten hebben ingeleverd.

Onder leiding van dagvoorzitter Inge Diepman

Sluiting

N.B. Het programma wordt definitief vastgesteld op basis van de kabinetsplannen die op Prinsjesdag bekend worden gemaakt. Zo bent u zeker op de hoogte van de allerlaatste ontwikkelingen!

Nieuwsbrief?

Volg ons