Donderdag 30 september Het Nieuwe werken Breda

Salarisjobs zal tezamen met Optima Beheer en Syson automatisering een seminair organiseren met als thema "het nieuwe werken"Wij nodigen u uit voor een evenement op 30 september 2010. Deze middag staat in het teken van het thema ‘Het nieuwe werken’. Drie sprekers van verschillende disciplines praten u bij over deze op handen zijnde wijzigingen met aansluitend een netwerkborrel. Dit natuurlijk allemaal onder het genot van een hapje en een drankje.

Syson Automatisering

Door permanent actief en creatief te zijn, blijven wij onze collega concurrent een stap voor! Netwerken, hardware, implementatie, beheer, Automatisering uit de Kraan, calamiteitenplan en detachering zijn diensten die wij leveren voor een goede functionerende ICT omgeving.

Salarisjobs

Salarisjobs is de specialist in Nederland op het gebied van salarisverwerking! Van het (geheel of gedeeltelijk) overnemen van de salarisadministratie tot het leveren van tijdelijke of vaste salarisadministrateur.

Optima

Optima Autobeheer B.V. is gespecialiseerd in advies over beheer van alle vormen van zakelijke mobiliteit waarbij Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen ons uitgangspunt is. Onze overall aanpak onderscheidt zich door; transparantie (open calculatie), flexibiliteit (modulaire opbouw van diensten) marktconformiteit (actual costs) en professionaliteit (kennis & kunde).

Datum: donderdag 30 september 2010
Tijd: 15.30 uur tot 19.00 uur
Plaats: Hotel Princeville Breda
Princenhagelaan 5
4813 DA Breda
www.hotelprinceville.nl

Nieuwsbrief?

Volg ons