HR Manager (INGEVULD)

Een dynamische baan met volop kansen en mogelijkheden om je rol te pakken als HR Manager en daar de organisatie en jezelf verder mee te ontwikkelen.FUNCTIE
Je draagt zorg en bent verantwoordelijk voor het professionele verloop van de HR-processen . Je adviseert, coacht en ondersteunt het operationele management bij het uitvoeren van HR taken en beleid binnen het dagelijkse werkproces. Je bent medeverantwoordelijk voor de strategische personeelsplanning en bewaakt de bezetting zowel kwantitatief als kwalitatief in relatie tot de gestelde business doelstellingen. Je bent scherp op wat er nodig is, definieert relevante HR-thema’s en maakt deze bespreekbaar in het managementteam. Verder ben je een sparringpartner voor de directie, waarbij je actief de ingezette trend van professionalisering doorzet. Je initieert en faciliteert veranderingen, durft het management aan te spreken op zijn/haar gedrag.
Je levert als HR business partner een tactisch/strategische bijdrage aan de doelstellingen en visie van de organisatie Je bent zeer goed in staat om deze bijdrage te vertalen naar concrete plannen, acties en prioriteiten en houdt het management op de hoogte van de voortgang. Je brengt in dat kader deskundigheid in op het gebied van o.a. organisatie ontwikkeling, leiderschapsontwikkeling, talent- en competentie management, opleidingen, verzuim, arbeidsvoorwaarden, arbeidsrecht, arbeidsomstandigheden en administratieve HR systemen (o.a. automatisering).
 
In deze rol wordt je ondersteund door twee fulltime HR collega’s op de afdeling HR. De functie maakt onderdeel uit van het Management Team, waarin de verschillende disciplines binnen het bedrijf vertegenwoordigt zijn.
Samen met de operationeel directeur vertegenwoordig je de directie in de periodieke OR vergaderingen. Daarnaast  heb je contact met de HR Partners van de overige bedrijven binnen de  organisatie om te leren van elkaars uitdagingen en oplossingen. Je rapporteert direct aan de Algemeen Directeur.
 
 FUNCTIE-EISEN

Geïnteresseerd in deze uitdagende vacature als HR Manager? Neem dan snel contact op met Sjoerd de Boer  voor een afspraak via 010-217 5630 of stuur je CV naar sdboer@salarisjobs.nl.