HR Plein

Spreker: HR Plein
Locatie: Breda
Datum: woensdag 4 september 2013
Tijdstip: 16.00 tot 22.00 uur
Jaarlijks staan begin september de schitterende terreinen van de Prinsenhoeve in Breda in het teken van Outdoor Brabant. Sinds 1984 komen op deze bijzondere plek in Breda eens per jaar dé internationale toppers op het gebied van eventing en mennen bij elkaar. Daarnaast worden er tijdens Outdoor Brabant ook spring- en dressuurwedstrijden verreden op hoog niveau. Als trouwe founder zal ook Salarisjobs dit jaar weer bij het spektakel aanwezig zijn, kom van woensdag 4 september t/m zondag 8 september genieten van al dit moois! Vorig jaar waren er totaal meer dan 50.000 bezoekers. Dit jaar is het nog mooier en grootser. ! Het is een event wat je niet mag missen. Aan alles is gedacht, business, family, kinderen, sport, eten, drinken enz.

Voor alle details en programma verwijzen we u graag naar de bijbehorende website: http://www.outdoorbrabant.nl/
  
Een van de onderdelen van dit event is de Outdoor Brabant Businessdagen op woensdag 4 en donderdag 5 september.
Woensdag 4 september van 16.00 uur tot 22.00uur treffen bijna 1000 relaties/bedrijven elkaar in een sportieve en mooie ambiance van Outdoor Brabant. Donderdag 5 september zijn er diverse workshops.

Voor een uitgebreid programma zie: http://www.outdoorbrabant.nl/nl/paginas/119-issue-outdoor-brabant-businessdagen.html
 
Op de Outdoor Brabant Businessdagen 2013 presenteren wij dit jaar het HR-Plein!
 
Drie specialisten (Blue Legal, ALL Human en Salarisjobs) die samen alles weten wat u nodig heeft om uw personeel optimaal in te zetten nodigen u graag uit om, onder het genot van een hapje en drankje, te genieten van de unieke ambiance, de sportieve hoogtepunten, de deelnemers en hun diensten. U kunt zich aanmelden door een mail te sturen naar contact@salarisjobs.nl.
Na aanmelding ontvangt u van ons de details en een gratis parkeerkaart.
 
We zien u graag!

Met sportieve groet,
Salarisjobs