Maandag 29 november a.s. Nirpa jaarcongres Utrecht

Als een van de sponsoren kunnen wij natuurlijk niet ontbreken op het Nirpa congres 2010 op maandag 29 november te utrecht (jaarbeurs).Het thema van het congres zal de toekomst van het vakgebied Payroll behelzen. We hebben deskundige sprekers voor u geselecteerd die dit onderwerp in brede zin gaan behandelen, ieder vanuit een andere invalshoek.

Als dagvoorzitter zal Hans van Breukelen optreden, (19 jaar professioneel doelman geweest bij FC Utrecht, Nottingham Forest en PSV; 73 maal voor het Nederlands Elftal uitgekomen; 6x landskampioen, 3x KNVB beker en in 1988 Europees Kampioen met PSV en met Oranje). 1994-1997 adjunct-directeur Breecom (retail; gericht op P&O); 1997-2000 technisch directeur FC Utrecht; vanaf 2000 zelfstandig ondernemer, sedert 2010 lid RvC PSV)

De sprekers zijn (onder voorbehoud):

Deelnemen

Als u bent ingeschreven in een van de registers van het NIRPA willen wij u middels deze vooraankondiging in de gelegenheid stellen gebruik te maken van een speciaal aanbod om het NIRPA-congres bij te wonen; de deelnameprijs voor u bedraagt slechts € 75,- . Dit is excl. BTW, inclusief documentatiemap, koffie en thee tijdens de pauze en buffet na afloop.

Dit aanbod geldt tot uiterlijk 15 september, daarna zal ook aan derden de gelegenheid worden geboden (indien er nog plaatsen beschikbaar zijn) zich aan te melden; de prijs voor deelname bedraagt dan € 250,-- (excl. BTW).

Er zijn slechts 200 plaatsen; de toewijzing geschiedt op basis van de datum en het tijdstip van ontvangst van de deelnemersbijdrage (zie hierna). Het congres is goed voor 4 NIRPA PE-punten (K).

Om u aan te melden voor deelname stuurt u een mail naar info@nirpa.nl. De betaling kan worden overgemaakt op rekeningnummer RABO 1031.22.850. Beide graag o.v.v. congres 2010, uw naam en evt. de naam van de organisatie die u vertegenwoordigt. Deze gegevens komen ook op uw badge te staan.

Alleen als uw mail én de betaling voor 16 september 2010 door ons zijn ontvangen, komt u in aanmerking voor de speciale deelnameprijs van € 75,- .

Nieuwsbrief?

Volg ons