Een vacature voor een salarisadministrateur?

Bent u op zoek naar een nieuwe salarisadministrateur? Een junior medewerker of een coördinator personeels- en salarisadministratie? Eén die ervaring heeft met pensioenen, buitenlandse verloningen,of juist één die kennis heeft van sociale zekerheid en arbeidsrechtelijke vraagstukken?

Salarisjobs is dé specialist op het gebied van personele invulling van uw salarisadministratie, welke professional u ook zoekt.

Bij werving en selectie van salarisadministratief personeel staat voor ons een optimale en duurzame arbeidsrelatie tussen opdrachtgever en kandidaat centraal.

Onze eigen jarenlange ervaring in salarisadministratieve dienstverlening en alle facetten hieromheen, maakt ons tot de perfecte partner voor uw werving- en selectieopdrachten. Hierdoor kunnen wij uw wensen goed vertalen naar specifieke vaardigheden en ervaring.

Basis voor een perfecte match is dan ook het verzamelen van alle relevante informatie van zowel opdrachtgever als kandidaat.
Salarisadministratie is immers een bijzonder vakgebied. Een specialistisch werkterrein.

De moderne salarisadministrateur moet naast een gedegen opleiding ook beschikken over de juiste communicatieve en sociale vaardigheden. Wij beschikken over een database van salarisadministrateurs op alle niveaus,van junior of medior salarisadministrateur tot een teamleider salarisadministratie of payroll manager.

Salarisjobs beschikt over een uitgebreid bestand van professionele salarisadministrateurs. Hebben wij desondanks de juiste kandidaat niet voorhanden, dan worden wervingsacties gestart en schakelen we ons brede netwerk in.

Salarisjobs zoekt voor u een salarisadministrateur die bij uw wensen aansluit. De invulling van salarisadministratieve vacatures is maatwerk en geen standaard oplossing!

Nieuwsbrief?

Volg ons