Advies en implementatie van software

Bedrijven zijn continu in beweging. Groei of het samengaan van een organisatie vraagt om een kritische blik op de processen. Of het nu gaat om advies of volledige software implementatie, Salarisjobs is gecertificeerd expert op het gebied van salarisadministratie.

Salarissoftware salarisjobs

Wat doen wij?

  • Advies over salaris en software
  • Implementatie van salarissoftware
  • Optimalisatie van HR- en salarisprocessen
  • Applicatiebeheer en support
  • Salarisverwerking en outsourcing

Maak gebruik van onze kennis.

Afspraak maken

Advies

Er zijn veel factoren die invloed hebben op salarissen. Heb je te maken met een CAO? Wat is er veranderd op het gebied van wet- en regelgeving? Welke secundaire arbeidsvoorwaarden gelden er? Is er een pensioenregeling? Welke software kan ik het beste gebruiken?

Hoofdvraag is dan uiteindelijk; uitbesteden of zelf doen? Er is geen eenduidig antwoord op die vraag, maar met ons team van specialisten vinden we altijd de juiste oplossing. Het maakt niet uit of je groot of kleine bent, salarissen zijn een dusdanige grote kostenpost dat het altijd loont om hier goed naar te kijken.

Advies nodig?
Salarissoftware Advies & Implementatie
Salarisjobs-Advies-implementatie

Implementatie van software

Is de keuze gevallen op een nieuw softwarepakket van bijvoorbeeld ADP, AFAS of Visma? Salarisjobs beschikt over een team van gecertificeerde professionals die de implementatie soepel kunnen laten verlopen. Dankzij onze jarenlange praktijkervaring bespaar je veel tijd en kunnen we de interne processen vertalen naar efficiënte workflows.

 

Contact opnemen

Optimalisatie van HR- en salarisprocessen

Behoefte aan efficiëntere bedrijfsprocessen op het gebied van HR en salarissen? Het team van Salarisjobs weet snel tot de kern te komen en te zorgen voor procesoptimalisatie. Of het nu gaat om administratieve werkdruk die lager kan of de juiste mensen op de juiste plek, samen vinden we de oplossing.

Salarissoftware