Meer dan 10 jaar
zorgeloze salarisadministratie

Salarisjobs
in de praktijk

Administratie en accountancy kantoor

Bij een administratie en accountancy kantoor dat het midden- en kleinbedrijf ontzorgt bij het verwerken van de financiële- en salarisadministratie hebben wij een salarisadministrateur met de juiste ervaring en competenties geleverd.

Gerealiseerd

InventarisatieSalarisadministratie | Project inventarisatie ImplementatieSoftware keuze | Onafhankelijk advies | Implementatie UitvoeringOndersteuning | Plaatsen tijdelijke salarisadministrateur
Monique: Na jarenlang te hebben gewerkt bij dezelfde opdrachtgever was ik toe aan een nieuwe uitdaging. Na het zien van deze vacature op de site van Salarisjobs heb ik meteen gesolliciteerd en mijn CV met motivatie toegestuurd. Na een prettige telefonische toelichting over de vacature en wat Salarisjobs voor mij kon betekenen, ben ik uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek. In dit gesprek bleek al snel dat deze functie erg goed aansloot op mijn wensen.

Salarisjobs wilde mijn cv graag voorleggen bij de klant, gedurende de procedure ben ik volledig op de hoogte gehouden en goed geïnformeerd. De klant had voor deze opdracht bij Salarisjobs de vraag neergelegd om naast de gewenste kennis en ervaring ook op zoek te gaan naar iemand die goed binnen het team past. Dat hebben ze goed gedaan.

Naast een passende functie heeft Salarisjobs een organisatie gevonden waar ik helemaal op mijn plek zit.

Plan een
kennismakingsgesprek

Zet de eerste stap

Alle projecten starten met een kennismaking. Onze dienstverlening is gebaseerd op maatwerk en persoonlijke benadering, we komen graag langs om de mogelijkheden te bespreken. 

MAAK DIRECT EEN AFSPRAAK >
Kantoor

Amsterdam

Olympisch stadion 24

T 020-723 05 21

Kantoor

Rotterdam

Westplein 5-D

T 010-217 56 30

Kantoor

Breda

Ceresstraat 13

T 076-303 11 46