Salarisadminstratie case in het MKB

Meer dan 10 jaar
zorgeloze salarisadministratie

Salarisjobs
in de praktijk

Diverse MKB bedrijven

Voor diverse MKB bedrijven verzorgen wij de gehele salarisadministratie. Dit verzorgen we vanuit een van onze vestigingen of op locatie bij de klant.

Gerealiseerd

InventarisatieSalarisadministratie | Project inventarisatie ImplementatieSoftware keuze | Onafhankelijk advies | Implementatie UitvoeringOndersteuning | Plaatsen tijdelijke salarisadministrateur
Christa: Mijn naam is Christa van Klei en ik ben ruim 25 jaar werkzaam in de salarisadministratie. Sinds januari 2008 ben ik werkzaam bij Salarisjobs. Ik ben bij Salarisjobs verantwoordelijk voor de maandelijkse- en 4-wekelijkse salarisverwerking voor ongeveer 900 werknemers. De klanten waar ik dit voor doe zijn actief in verschillende branches en variëren van midden- en kleinbedrijf tot grote bedrijven, van horeca tot de metaal industrie. Dit maakt het inhoudelijk leuk en afwisselend.

Bij sommige klanten kom ik maandelijks op locatie om daar de afdeling salarisadministratie te ondersteunen.
Daarnaast geef ik ook demonstraties en trainingen over ons in-huis salarissysteem Loket.nl en zorg ik dat nieuwe klanten op een juiste manier en onder goede begeleiding in het salarissysteem geïmplementeerd worden.

Naast Loket.nl werk ik met de salarissoftware van Afas, Cobra en Exact Globe.

Plan een
kennismakingsgesprek

Zet de eerste stap

Alle projecten starten met een kennismaking. Onze dienstverlening is gebaseerd op maatwerk en persoonlijke benadering, we komen graag langs om de mogelijkheden te bespreken. 

MAAK DIRECT EEN AFSPRAAK >
Kantoor

Amsterdam

Olympisch stadion 24

T 020-723 05 21

Kantoor

Rotterdam

Westplein 5-D

T 010-217 56 30

Kantoor

Breda

Ceresstraat 13

T 076-303 11 46