Meer dan 10 jaar
zorgeloze salarisadministratie

Salarisjobs
in de praktijk

Internationaal automerk

Eén van onze payrollconsultants is verantwoordelijk voor de tijdelijke ondersteuning binnen een groot internationaal autobedrijf.

Gerealiseerd

InventarisatieSalarisadministratie | Project inventarisatie ImplementatieSoftware keuze | Onafhankelijk advies | Implementatie UitvoeringOndersteuning | Plaatsen tijdelijke salarisadministrateur
Karim: Mijn naam is Karim en ik zit al 25 jaar in het salarisvak. Na jarenlang voor grote internationale bedrijven te hebben gewerkt heb ik in 2016 de overstap gemaakt naar detachering. Mijn weloverwogen beslissing om bij Salarisjobs aan de slag te gaan is een goede keuze gebleken. Inmiddels heb ik voor 2 grote internationale klanten opdrachten uitgevoerd. Als payroll consultant ben ik bij onze huidige klant verantwoordelijk voor de gehele payroll voor meerdere entiteiten. In mijn portfolio beheer ik diverse EMEA landen en heb ik een primaire focus op de Nordics, UK, België, Spanje en Oekraïne. Naast de payroll voor lokale medewerkers heb ik ook veel te maken met expats. Hierbij is het mijn verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat de medewerker correct betaald krijgt en de werkgever de juiste afdrachten doet.

Naast een correcte en tijdige uitvoering van de payroll, verlangt de klant dat je continu de processen waarborgt en meedenkt om verbeteringen door te voeren. Verder ben ik een vraagbaak voor payroll specialisten en de HR serviceafdeling.

Plan een
kennismakingsgesprek

Zet de eerste stap

Alle projecten starten met een kennismaking. Onze dienstverlening is gebaseerd op maatwerk en persoonlijke benadering, we komen graag langs om de mogelijkheden te bespreken. 

MAAK DIRECT EEN AFSPRAAK >
Kantoor

Amsterdam

Olympisch stadion 24

T 020-723 05 21

Kantoor

Rotterdam

Westplein 5-D

T 010-217 56 30

Kantoor

Breda

Ceresstraat 13

T 076-303 11 46