Meer dan 10 jaar
zorgeloze salarisadministratie

Salarisjobs
in de praktijk

Internationale containerterminal

Een van onze payrollconsultants ondersteunt bij de dagelijkse payroll van een grote internationale containerterminal.

Gerealiseerd

InventarisatieSalarisadministratie | Project inventarisatie ImplementatieSoftware keuze | Onafhankelijk advies | Implementatie UitvoeringOndersteuning | Plaatsen tijdelijke salarisadministrateur
Marco: Als payrollconsultant bij Salarisjobs coördineer ik dagelijks de payroll bij mijn (internationale) klanten met alle complexe loonbelasting- en sociale verzekeringsvraagstukken die hierbij komen kijken. In velerlei gevallen zijn buitenlandse medewerkers, op STA (Short Term Assignment) in Nederland of andersom. De klant is zich in veel gevallen niet bewust van de belasting gevolgen op internationaal niveau die een dergelijke situatie dit met zich meebrengt. Dan houd ik oren en ogen open en wijs de klant op de gevolgen die de desbetreffende situatie heeft op de payroll.

Hierbij heb ik nadrukkelijk te maken met het opzetten en coördineren van split payrolls en/of shadowpayrolls. Aan de hand hiervan zorg ik voor het genereren van de juiste afdracht aan de fiscus. Zowel voor de klant als voor ons zusterbedrijf Immensum heb ik veelal contact met buitenlandse partners en/of de klant, om zorg te dragen dat de juiste gegevens in beide payrolls verwerkt zijn.

Bij deze klant komen de medewerkers uit alle windstreken. Werkelijk alle situaties komen voor, ieder individueel is anders en moet opnieuw worden beoordeeld.

Al deze bijzondere beloningssituaties en de inschatting van diverse vergoedingen en beloningsvormen hebben ook gevolgen voor de financiële administratie, bijvoorbeeld de WKR. Ook op dit vlak ben ik bezig om de administratie te stroomlijnen conform de regelgeving.

Plan een
kennismakingsgesprek

Zet de eerste stap

Alle projecten starten met een kennismaking. Onze dienstverlening is gebaseerd op maatwerk en persoonlijke benadering, we komen graag langs om de mogelijkheden te bespreken. 

MAAK DIRECT EEN AFSPRAAK >
Kantoor

Amsterdam

Olympisch stadion 24

T 020-723 05 21

Kantoor

Rotterdam

Westplein 5-D

T 010-217 56 30

Kantoor

Breda

Ceresstraat 13

T 076-303 11 46