Meer dan 10 jaar
zorgeloze salarisadministratie

Salarisjobs
in de praktijk

Internationale organisatie

Bij een internationaal opererende onderneming die transportsystemen voor logistiek levert, hebben wij voor de Payroll afdeling een traject geleid voor de selectie en ondersteuning betreffende de implementatie van een nieuw softwaresysteem.

Gerealiseerd

InventarisatieSalarisadministratie | Project inventarisatie ImplementatieSoftware keuze | Onafhankelijk advies | Implementatie UitvoeringOndersteuning | Plaatsen tijdelijke salarisadministrateur
Mark: Na het voeren van uitgebreide inventarisatiegesprekken hebben we een voorstel uitgebracht hoe wij ondersteuning kunnen bieden in het gehele proces rond het selecteren en implementeren van een nieuw softwaresysteem. Na deze inventarisatie hebben we een advies kunnen uitbrengen met als doelstelling op 1 januari 2018 een 100% nauwkeurige en betrouwbare salarisadministratie op te leveren.

Met mijn expertise die ik afgelopen jaren heb opgebouwd heb ik in samenwerking met Salarisjobs dit traject succesvol af kunnen ronden. Mede dankzij het grote netwerk van Salarisjobs en hun bekendheid als specialist werk ik als ZZP’er graag met hun samen.

Plan een
kennismakingsgesprek

Zet de eerste stap

Alle projecten starten met een kennismaking. Onze dienstverlening is gebaseerd op maatwerk en persoonlijke benadering, we komen graag langs om de mogelijkheden te bespreken. 

MAAK DIRECT EEN AFSPRAAK >
Kantoor

Amsterdam

Olympisch stadion 24

T 020-723 05 21

Kantoor

Rotterdam

Westplein 5-D

T 010-217 56 30

Kantoor

Breda

Ceresstraat 13

T 076-303 11 46