Meer dan 10 jaar
zorgeloze salarisadministratie

Salarisjobs
in de praktijk

Zorginstelling

Bij een grote zorginstelling hebben wij voor de HR en Payroll afdeling de juiste teamleider gevonden.

Gerealiseerd

InventarisatieSalarisadministratie | Project inventarisatie ImplementatieSoftware keuze | Onafhankelijk advies | Implementatie UitvoeringOndersteuning | Plaatsen tijdelijke salarisadministrateur
Annemarie: Na een verhuizing naar het zuiden was ik op zoek naar een uitdagende en afwisselende baan als manager/teamleider. Daarom ben ik op zoek gegaan naar een specialist die me kon helpen. Na een prettige kennismaking op de vestiging van Salarisjobs in Breda hebben we alle mogelijkheden besproken, ook deze functie als teamleider werd voorgesteld. Na uitgebreide uitleg over de functie en de organisatie, kon ik goed voorbereid op gesprek. Het was een prettig bemiddelingstraject met een fantastisch eindresultaat.

Inmiddels ben ik 2 jaar werkzaam bij deze organisatie, en heb ik zelfs ter aanvulling op mijn team meerdere malen succesvol samengewerkt met Salarisjobs.

Plan een
kennismakingsgesprek

Zet de eerste stap

Alle projecten starten met een kennismaking. Onze dienstverlening is gebaseerd op maatwerk en persoonlijke benadering, we komen graag langs om de mogelijkheden te bespreken. 

MAAK DIRECT EEN AFSPRAAK >
Kantoor

Amsterdam

Olympisch stadion 24

T 020-723 05 21

Kantoor

Rotterdam

Westplein 5-D

T 010-217 56 30

Kantoor

Breda

Ceresstraat 13

T 076-303 11 46