Medewerkers aan het woord

Nicole van der Merwe

Een werkgever die aan de kleine dingen denkt

Vanaf 1 oktober 2019 ben ik gestart als inhuis salarisadministrateur & consultant. Al snel werd ik op een opdracht geplaatst waarbij ik drie dagen per week op locatie van organisatie werk. Met deze opdracht draait alles om advies en optimalisatie van HR & payroll processen in de software van SD Worx.

Procesoptimalisatie van de salarisadministratie

Bij mijn huidige consultancy opdracht houd ik mij bezig met de procesverbetering van de salarisadministratie, met als logisch gevolg de automatisering hiervan. In de oude situatie was er een apart systeem voor salarisverwerking en voor de urenregistratie van oproepkrachten. Dit is samengevoegd naar één systeem. Daarnaast hebben we het aanmaken van de contracten gedigitaliseerd. Dit scheelt veel tijd en voorkomt onnodige fouten. Als laatste adviseer ik onze opdrachtgever over de werkkosten en het eigen risico dragerschap. Een veelzijdige opdracht dus.

Een werkgever die aan de kleine dingen denkt

Het is leuk om te werken voor Salarisjobs. Naast de mooie portefeuille aan opdrachtgevers die zij bieden, is het een goede werkgever die aan de kleine dingen denkt. Hard werken moet je overal, maar hier krijg je waardering voor jouw werk.

Als consultant ben ik veel bij de opdrachtgever, maar in combinatie met de inhuis salarisverwerking heb ik ook leuk contact met het team. Wat je ziet, is dat iedereen bereid is elkaar te helpen. We hebben binnen het salarisadministratie team allemaal ons eigen specialisme en delen die graag met elkaar.

Nicole van der Merwe RPP

Iedereen heeft hetzelfde doel, de opdrachtgever helpen aan de beste oplossing op het gebied van salarisadministratie.

Na een lange periode bij een beursgenoteerde multinational gewerkt te hebben, was ik op zoek naar een kleiner, persoonlijkere organisatie. Salarisjobs sprak mij meteen aan en dit bevalt goed. De sfeer is informeel en er wordt van alles georganiseerd met het team. Iedereen heeft hetzelfde doel, de opdrachtgever helpen aan de beste oplossing op het gebied van salarisadministratie.

Als Payroll Consultant ben ik gespecialiseerd in de diverse applicaties van ADP. Ik kom voornamelijk bij opdrachtgevers om tijdelijk hun salarisadministratie over te nemen, bijvoorbeeld als er iemand met zwangerschapsverlof is of er om andere redenen extra ondersteuning nodig is. Naast dat ik de payroll overneem help ik mijn opdrachtgevers indien gewenst ook met het opzetten en inrichten van de salaris softwaresystemen, alsmede de optimalisatie.

Sanan de Wit Rsa

Sanan de Wit
Lloyd Partosoebroto RPP

Mogelijkheden om door te ontwikkelen binnen mijn vakgebied zijn veel uitgebreider

Als inhuis salarisadministrateur werk ik voor organisaties die zelf hun salarisadministratie niet willen doen maar dit uitbesteden aan Salarisjobs. Ik zorg ervoor dat alles verwerkt en gecontroleerd wordt in het systeem en de loonstroken maandelijks netjes en correct klaar staan voor de medewerkers. Mijn opdrachtgevers zijn heel verschillend. Van kaasboer om de hoek tot organisaties met 1000 medewerkers. Van IT consultants en glaszetters tot aan thuiszorginstanties. De veelzijdigheid aan bedrijven in combinatie met het leuke team op kantoor, maakt dit een uitdagende baan.

Wat Salarisjobs bijzonder maakt

Voorheen werkte ik op een accountantskantoor, waar de werkzaamheden eenzijdig waren; namelijk maandelijkse salarisverwerking. Wat Salarisjobs leuk maakt, is dat er een veel breder pakket aan dienstverlening is binnen salarisadministratie. Zo kom je ook in contact met andere pakketten en takken van sport. Hierdoor zijn de mogelijkheden om door te ontwikkelen binnen mijn vakgebied veel uitgebreider.
De sfeer is ook goed. Niet strak en hiërarchisch, maar een werkgever die weet wie je bent. Het team is ook altijd bereid om elkaar te helpen.

Lloyd Partosoebroto RPP