nl | en

Blijf op de hoogte
met Salarisjobs

Nieuwsbericht

Eenmalige verruiming WKR


Eenmalige verruiming WKR  

Werkgevers hebben behoefte om hun werknemers extra vergoedingen of verstrekkingen te geven vanwege de extra inzet en de flexibiliteit die de coronacrisis van hen vraagt.  

Met een eenmalige verruiming van de vrije ruimte van de werkkostenregeling van 1.7% naar 3% voor de eerste EUR 400.000 van de loonsom per werkgever, kan de werkgever deze financiële ruimte gebruiken voor verbetering thuiswerklocatie voor zover dit niet in belangrijke mate ongebruikelijk is.  

Mocht u naar aanleiding van het bovenstaande vragen of aanvullende info nodig hebben, neem dan contact op met onze specialisten, zij staan u graag te woord, of stuur een e-mail naar kenniscentrum@salarisjobs.nl.

Disclaimer:
Hoewel aan de inhoud van deze berichtgeving uiterste zorgvuldigheid is betracht kan Salarisjobs niet aansprakelijk worden gesteld voor het gebruik hiervanPlan een
kennismakingsgesprek

Zet de eerste stap

Alle projecten starten met een kennismaking. Onze dienstverlening is gebaseerd op maatwerk en persoonlijke benadering, we komen graag langs om de mogelijkheden te bespreken. 

MAAK DIRECT EEN AFSPRAAK >
Kantoor

Amsterdam

Olympisch stadion 24

T 020-723 05 21

Kantoor

Rotterdam

Westplein 5-D

T 010-217 56 30

Kantoor

Breda

Ceresstraat 13

T 076-303 11 46