nl | en

Blijf op de hoogte
met Salarisjobs

Nieuwsbericht

Uitstel betaling belastingen


Als ondernemers te maken hebben met liquiditeitsproblemen door het coronavirus kunnen zij voor de betaling van hun belastingschulden een beroep doen op bijzonder uitstel bij de Belastingdienst.

Dit uitstel geldt voor de volgende belastingen: (naheffings)aanslagen voor de inkomstenbelasting, vennootschapsbelasting, BTW, loonheffingen, kansspelbelasting, assurantiebelasting, verhuurderheffing, milieubelastingen (EB/ODE, kolenbelasting, afvalstoffenbelasting, belasting op leidingwater), accijns (minerale oliën, alcohol en tabak) en de verbruiksbelasting van alcoholvrije dranken

De ondernemer kan het online formulier ‘Verzoek bijzonder uitstel van betaling voor 3 maanden’ via deze link:   Formulier uitstel belastingen.

U moet op tijd aangifte blijven doen. Pas na ontvangt van een aanslag kan uitstel van betaling aangevraagd worden. Als er nog geen aanslag is, kan de Belastingdienst het verzoek niet in behandeling nemen.

Mocht u naar aanleiding van het bovenstaande vragen of aanvullende info nodig hebben, neem dan contact op met onze specialisten, zij staan u graag te woord, of stuur een e-mail naar kenniscentrum@salarisjobs.nl.


Disclaimer:

Hoewel aan de inhoud van deze berichtgeving uiterste zorgvuldigheid is betracht kan Salarisjobs niet aansprakelijk worden gesteld voor het gebruik hiervan.
Plan een
kennismakingsgesprek

Zet de eerste stap

Alle projecten starten met een kennismaking. Onze dienstverlening is gebaseerd op maatwerk en persoonlijke benadering, we komen graag langs om de mogelijkheden te bespreken. 

MAAK DIRECT EEN AFSPRAAK >
Kantoor

Amsterdam

Olympisch stadion 24

T 020-723 05 21

Kantoor

Rotterdam

Westplein 5-D

T 010-217 56 30

Kantoor

Breda

Ceresstraat 13

T 076-303 11 46