nl | en

Blijf op de hoogte
met Salarisjobs

Nieuwsbericht

WBSO controle

Indien u over 2018 subsidie WBSO (Wet Bevordering Speur- en Ontwikkelingswerk) heeft ontvangen, kunt u binnenkort weer te maken krijgen met de WBSO-controles van subsidieverstrekker RVO (Rijksdienst voor Ondernemend Nederland).

Als er sprake is van een WBSO controle zal RVO direct contact opnemen met de ontvanger van de WBSO-subsidie, het bedrijf dus. Bij de controles wordt getoetst of de WBSO-administratie voldoet aan de wettelijke eisen en of er een juiste mededeling van de gerealiseerde uren en, indien van toepassing, de kosten en uitgaven is gedaan. Ook wordt er getoetst of de aanvrager de opgevoerde S&O-werkzaamheden daadwerkelijk heeft uitgevoerd en dit kan onderbouwen met een administratie. Het is belangrijk om de WBSO administratie op orde te hebben. RVO kan een forse boete opleggen als de administratie niet op orde is of als de aanvrager de realisatie niet juist heeft gemeld.

Indien u meer informatie wilt over dit onderwerp dan kunt u contact opnemen met kenniscentrum@salarisjobs.nl


Plan een
kennismakingsgesprek

Zet de eerste stap

Alle projecten starten met een kennismaking. Onze dienstverlening is gebaseerd op maatwerk en persoonlijke benadering, we komen graag langs om de mogelijkheden te bespreken. 

MAAK DIRECT EEN AFSPRAAK >
Kantoor

Amsterdam

Olympisch stadion 24

T 020-723 05 21

Kantoor

Rotterdam

Westplein 5-D

T 010-217 56 30

Kantoor

Breda

Ceresstraat 13

T 076-303 11 46