nl | en

Ontdek de daadkracht
van Salarisjobs

Salaris
consultancy

Deskundige payroll consultancy

Doel van onze bemiddeling is om een salarisadministrateur te leveren die de vacature op uw salarisadministratie tijdelijk of vast kan invullen. 

Onze payroll consultants inventariseren welke salarisadministratieve kennis u nodig heeft, maar kijken ook welke deskundigheid u kunt gebruiken op het vlak van financiële administratie, pensioenen of andere arbeidsvoorwaarden.

Naast deze kennis zoeken wij ook naar de persoon die past binnen uw organisatie en die de juiste communicatieve vaardigheden bezit. Zo kunnen wij ervoor zorgen dat u de kandidaat krijgt die past bij uw bedrijf. Voor tijdelijke opdrachten hebben we naast onze eigen professionele salaris consultants ook een groot netwerk van tijdelijke projectmedewerkers (zzp-ers) die we kunnen inzetten.

Salarisadministrateurs met actuele kennis

Salarisjobs beschikt over ervaren payroll consultants met actuele kennis op hun vakgebied die noodzakelijk is om tijdelijke opdrachten succesvol uit te kunnen voeren. Door hun ervaring zijn zij ook getraind in bijvoorbeeld het meedenken over mogelijke verbeteringen van salarisadministratieve processen, zodat ze van toegevoegde waarde zijn! Voor het waarborgen van de  kwaliteit staan alle salaris consultants van Salarisjobs ingeschreven in het Nirpa register.

Onze salaris consultants hebben alle hun eigen specialiteiten en ervaring. Dit kan kennis en ervaring zijn van een bepaalde branche (bijvoorbeeld overheid, zorg en/of bedrijfsleven) tot kennis en ervaring van verschillende salarissoftware pakketten zoals AFAS, ADP, RAET, Loket.nl, NMBRS, SAP, UNIT4 en Cobra.

Een oplossing die bij uw past

Als u op zoek bent naar een tijdelijke salarisadministrateur, zoekt Salarisjobs voor u een salarisadministrateur die bij uw wensen aansluit. Door onze jarenlange ervaring met alle facetten van salarisadministratie kunnen wij uw wensen vertalen in specifieke vaardigheden en kennis die verder gaan dan de doorsnee eisen van een functieprofiel. De invulling van tijdelijke salarisadministratieve vacatures is maatwerk en geen standaard oplossing!

Onze jarenlange salarisadministratieve ervaring maakt ons tot een intermediair die alle specifieke kenmerken van de salarisadministratie kent. Wij zijn daardoor een gewaardeerd partner voor onze opdrachtgevers.

We zoeken naar de oplossing die bij uw bedrijf past. We kunnen een medewerker leveren op tijdelijke detacheringbasis en/of een wervings- en selectietraject starten.Hieronder een aantal voorbeelden van onze eigen medewerkers;
  • voor een zorginstelling, aan de vooravond van een fusie, heeft Salarisjobs een salarisadministrateur geleverd die de samenvoeging van de salarisadministraties in goede banen heeft geleid; 
  • voor verschillende bedrijven heeft Salarisjobs, in verband met ziekte, per direct voor tijdelijke vervanging gezorgd; 
  • voor tijdelijke ondersteuning van de salarisadministratie heeft Salarisjobs drie salarisadministrateurs geleverd bij een productiebedrijf;
  • Salarisjobs heeft een van de grotere bankinstellingen in Nederland ondersteund bij de implementatie van een nieuw salarissysteem.

Salarisjobs
in de praktijk

Internationale organisatie

Bij een internationaal opererende onderneming die transportsystemen voor logistiek levert, hebben wij voor de Payroll afdeling een traject geleid voor de selectie en ondersteuning betreffende de implementatie van een nieuw softwaresysteem.

Gerealiseerd

InventarisatieSalarisadministratie | Project inventarisatie ImplementatieSoftware keuze | Onafhankelijk advies | Implementatie UitvoeringOndersteuning | Plaatsen tijdelijke salarisadministrateur Meer details >

Internationaal automerk

Eén van onze payrollconsultants is verantwoordelijk voor de tijdelijke ondersteuning binnen een groot internationaal autobedrijf.

Gerealiseerd

InventarisatieSalarisadministratie | Project inventarisatie ImplementatieSoftware keuze | Onafhankelijk advies | Implementatie UitvoeringOndersteuning | Plaatsen tijdelijke salarisadministrateur Meer details >

Internationale containerterminal

Een van onze payrollconsultants ondersteunt bij de dagelijkse payroll van een grote internationale containerterminal.

Gerealiseerd

InventarisatieSalarisadministratie | Project inventarisatie ImplementatieSoftware keuze | Onafhankelijk advies | Implementatie UitvoeringOndersteuning | Plaatsen tijdelijke salarisadministrateur Meer details >

Plan een
kennismakingsgesprek

Zet de eerste stap

Alle projecten starten met een kennismaking. Onze dienstverlening is gebaseerd op maatwerk en persoonlijke benadering. We komen graag langs om de mogelijkheden voor het inzetten van een tijdelijke payroll consultant te bespreken.


MAAK DIRECT EEN AFSPRAAK >
Kantoor

Amsterdam

Olympisch stadion 24

T 020-723 05 21

Kantoor

Rotterdam

Westplein 5-D

T 010-217 56 30

Kantoor

Breda

Ceresstraat 13

T 076-303 11 46