nl | en

Bent u op zoek naar
een nieuwe salarisadministrateur?

Een nieuwe
salarisadministrateur

Bent u op zoek naar een nieuwe salarisadministrateur? Een junior medewerker of een coördinator personeels- en salarisadministratie? Eén die ervaring heeft met pensioenen, buitenlandse verloningen, of juist één die kennis heeft van sociale zekerheid en arbeidsrechtelijke vraagstukken?

Salarisjobs is dé specialist op het gebied van personele invulling van uw salarisadministratie.

Bij werving en selectie van salarisadministratief personeel staat voor ons een optimale en duurzame arbeidsrelatie tussen opdrachtgever en kandidaat centraal.

Onze jarenlange ervaring in salarisadministratieve dienstverlening en alle facetten hieromheen, maakt ons tot de perfecte partner voor uw werving- en selectieopdrachten. Hierdoor kunnen wij uw wensen vertalen naar specifieke vaardigheden en ervaring. Basis voor een perfecte match is dan ook het verzamelen van alle relevante informatie van zowel opdrachtgever als kandidaat.

De moderne salarisadministrateur moet naast een gedegen opleiding ook beschikken over de juiste communicatieve en sociale vaardigheden. Wij beschikken over een database van salarisadministrateurs op alle niveaus; van junior, medior of senior salarisadministrateur tot een teamleider salarisadministratie of payroll manager. Hebben wij niet de juiste kandidaat voorhanden, dan worden wervingsacties gestart en schakelen we ons brede netwerk in.

Salarisjobs zoekt voor u een salarisadministrateur die bij uw wensen aansluit. Bij de selectie maken we gebruik van het profiel dat we naar aanleiding van uw wensen hebben gemaakt. Wij selecteren de juiste kandidaat op basis van het CV en een persoonlijk gesprek met de kandidaat. Indien nodig gebruiken we ook andere selectiemethoden zoals een assessment. Tot slot voeren wij altijd een referentieonderzoek uit.

Salarisjobs
in de praktijk

Administratie en accountancy kantoor

Bij een administratie en accountancy kantoor dat het midden- en kleinbedrijf ontzorgt bij het verwerken van de financiële- en salarisadministratie hebben wij een salarisadministrateur met de juiste ervaring en competenties geleverd.

Gerealiseerd

InventarisatieSalarisadministratie | Project inventarisatie ImplementatieSoftware keuze | Onafhankelijk advies | Implementatie UitvoeringOndersteuning | Plaatsen tijdelijke salarisadministrateur Meer details >

Zorginstelling

Bij een grote zorginstelling hebben wij voor de HR en Payroll afdeling de juiste teamleider gevonden.

Gerealiseerd

InventarisatieSalarisadministratie | Project inventarisatie ImplementatieSoftware keuze | Onafhankelijk advies | Implementatie UitvoeringOndersteuning | Plaatsen tijdelijke salarisadministrateur Meer details >

Plan een
kennismakingsgesprek

Zet de eerste stap

Alle projecten starten met een kennismaking. Onze dienstverlening is gebaseerd op maatwerk en persoonlijke benadering. We komen graag langs om de mogelijkheden voor het vinden van de geschikte payroll consultant te bespreken.


MAAK DIRECT EEN AFSPRAAK >
Kantoor

Amsterdam

Olympisch stadion 24

T 020-723 05 21

Kantoor

Rotterdam

Westplein 5-D

T 010-217 56 30

Kantoor

Breda

Ceresstraat 13

T 076-303 11 46