nl | en

Wij zijn jarig!
Vier jij het met ons mee?

SALARISJOBS VIERT FEEST

Al 15 jaar helpen wij organisaties met écht goede salarisverwerking en payroll advies. We zijn zeer dankbaar voor onze structurele partnerships met klanten, de hardwerkende collega’s en ons netwerk van externe specialisten.

Veel dank voor alle mooie felicitaties! We vieren deze mijlpaal graag met u en trakteren op een Brut172 arrangement.

SALARISJOBS GEFELICITEERD

De afgelopen tijd werden wij digitaal verrast door vele felicitaties uit onverwachte hoek. Een korte compilatie van collega’s, klanten, partners en gesponsorde.

SALARISJOBS TRAKTEERT

Om iedereen te bedanken voor ons 15-jarig bestaan geven wij een ultieme Brut172 ervaring weg. Ook vragen we al onze relaties mee te denken over additionele sponsoring in dit jubileum jaar; welk (lokale) goede doel gaat u aan het hart en kan deze financiële steun goed gebruiken?

Goed zijn voor elkaar, wederkerigheid en persoonlijke relaties is iets waar we bij Salarisjobs echt in geloven.

1. Win een diner + overnachting bij Brut172 voor 2 personen 

Brut172 is het nieuwe restaurant van chefkok Hans van Wolde met 2 Michelinsterren, ook wel bekend van Beluga Maastricht. Kans maken op een ultieme Brut172 beleving?

Vul onderstaand je gegevens in en win dit arrangement.
Voornaam
Achternaam
Organisatie
E-mailadres

2. Nomineer uw favoriete goede doel; Salarisjobs verdeelt 15.000 euro steun.

Salarisjobs sponsort al jaren meerdere goede doelen, sportclubs en evenementen. In dit speciale jaar vragen wij je mee te denken over onze extra inzet van de stichting Salarisjobs Loopt.

Laat ons weten welk goed doel je wilt nomineren. We zijn benieuwd waarom dit goede doel onze steun kan gebruiken en hoeveel steun zij nodig hebben (bedrag tussen de 250 – 5.000 euro).
Goed doel
Toelichting
Bedrag
Voornaam
Achternaam
Organisatie
E-mailadres

SALARISJOBS BLIKT 15 JAAR TERUG

Wat in 2006 begon met een mooie droom is werkelijkheid geworden. Wat hebben wij een fantastisch netwerk van collega's, klanten en partners om ons heen verzameld! Een impressie in beelden door de jaren heen.

Ook onderdeel zijn van ons volgende jubileum? 

Zet de eerste stap

Alle projecten starten met een kennismaking. Onze dienstverlening is gebaseerd op maatwerk en persoonlijke benadering, we komen graag langs om de mogelijkheden te bespreken. 

MAAK DIRECT EEN AFSPRAAK >
Kantoor

Amsterdam

Olympisch stadion 24

T 020-723 05 21

Kantoor

Rotterdam

Westplein 5-D

T 010-217 56 30

Kantoor

Breda

Ceresstraat 13

T 076-303 11 46